IAM Drijfhout

Vacature: New Business Developer

Drijfhout is sinds haar oprichting in 1827 in het Friese Balk van goudsmederij uitgegroeid tot leverancier in producten van edelmetalen voor verschillende industrieën. Het bedrijf Drijfhout anno nu heeft zich toegespitst op de segmenten Industrial, Analytical en Medical.en is op zoek naar een New Business Developer.

Jouw baan

Of eigenlijk jouw bedrijf, want jij gaat IAM Drijfhout samen met je collega runnen, en het mooie is, je gaat ingewerkt worden door diegene wiens rol je gaat overnemen. Hij vertrekt niet omdat het spreekwoordelijke gras bij een ander bedrijf wellicht groener is. Nee, hij gaat zijn liefde achterna en vertrekt naar het buitenland. Maar jouw baan wat houdt die nou in? Eigenlijk alle commerciële activiteiten rondom de verkoop van de prachtige maar kostbare producten die IAM Drijfhout verkoopt.

Jij bent…

….idealiter iemand die in het verleden al vaker in aanraking is gekomen met edelmetalen anders dan in de vorm van een sieraad. Jij vindt het leuk om jezelf te verdiepen in de verschillende toepassingen van edelmetalen. Jij weet al waarom XRF-analyses worden uitgevoerd en vindt het leuk alles te leren over producten van edelmetalen in allerlei industrieën. Daarnaast ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen en nieuwe klanten. New Business Development heeft voor jou geen geheimen.

Verder ben je:

  • HBO of WO opgeleid;
  • iemand met minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager;
  • secuur, correct en welbespraakt. Zowel in het Nederlands alsook in het Engels;
  • niet van het snelle scoren, maar je gaat voor een duurzame relatie met je huidige en toekomstige klanten;
  • bekwaam in de omgang met Microsoft Office en zo mogelijk Navision.

Goed om te weten

IAM Drijfhout deelt haar bedrijfspand met het zusterbedrijf Kamet Trading B.V. Naast de prima arbeidsvoorwaarden zoals 36 vakantiedagen per jaar en een eindejaarsbonus zit je tijdens de lunch niet alleen. Ook kan een van deze 17 Kamet-collega’s je op ieder moment van de dag uitdagen voor een potje tafeltennis of FIFA. Vrijdagmiddag; dan natuurlijk een biertje in Kamet’s eigen Bruin Café.

IAM Drijfhout is een Utrechts bedrijf dat groot geworden is in producten van edelmetaal. Waar het gros van de mensen edelmetaal associeert met sieraden zijn er ook uiteraard nog legio andere toepassingen. Edelmetaal bezit enkele bijzondere eigenschappen, zoals bestendigheid tegen hoge temperaturen, chemische inertie en uitstekende geleiding. Drijfhout is sinds haar oprichting in 1827 in het Friese Balk van Goudsmit uitgegroeid tot leverancier in producten van edelmetalen voor verschillende industrieën. Het bedrijf Drijfhout anno nu heeft zich toegespitst op de segmenten Industrial, Analytical en Medical.

Wil je op deze functie solliciteren of heb je nog vragen?

Bel ons hoofd verkoop Patricia Dijkman op 0850 40 2710